Re-mind

В живота си се изправяме пред трудни моменти и стресови ситуации – внезапни промени, загуби, вътрешни и междуличностни конфликти, финансови предизвикателства, болести и много други житейски несгоди.

Все по-често се налага да бъдем силни, стабилни, издръжливи, твърди, а и гъвкави, упорити, приспособяващи се към все по-динамичния свят, в който живеем.

Какво ни помага да продължим напред и да сме щастливи? Кое ни прави по-устойчиви? Как да повишим своята резилиентност? Как да станем по-справящи се и удовлетворени в живота си?

Това са само част от въпросите, които ще разглеждаме в групата “Как да станем по-устойчиви в живота?”, която започва на 6 ноември 2019 г.

Всеки получава възможността да сподели своя опит, да се обогати от този на другите и да придобие ефективни практически умения.

Освен силата на груповата динамика ще използваме още богат набор от работещи техники и психологически упражнения като:

  • Методи от гещалттерапията и гещалтистката философия за живота
  • Емоционално образование
  • Майндфулнес
  • Работа с тялото и съзнанието
  • Дихателни техники
  • Творчески практики, визуализации, медитация, музика и други.

Групата ще се провежда веднъж на две седмици за около два часа и половина и е ограничена до 10 участника.

Включването в групата става след предварително събеседване с водещия, чиято цел е да разберете дали тази група е подходяща за вас.

За записване и допълнителна информация: 0888809170 – Калин Георгиев

Водещ: Калин Георгиев – психолог, гещалттерапевт, сертифициран водещ на групи от Български институт по гещалттерапия, създател на Otpuskane.com, с 10 години опит в индивидуалното консултиране и терапия и 7 години опит в провеждане на събития и водене на групи.

За нови групи и събития за повишаване на вътрешната устойчивост, следете на сайта и фейсбук страницата на Otpuskane.com.